Nieuws

Nieuwe sponsoren voor Wielervereniging Schijndel

16 december 2015

Op dinsdagavond 15 december werd tijdens een sponsoravond op Camping 't Goeie Leven te Eerde bekend gemaakt dat Output audio, video & lighting te 's-Hertogenbosch voor de komende 3 jaar zich verbonden heeft als hoofdsponsor van Wielervereniging Schijndel. Daarnaast wist de vereniging Rabobank Hart van de Meierij en Van Thiel Optimaal aan zich te binden als co-sponsoren voor dezelfde termijn. Mutsaars Bikes en Pitztal blijven eveneens aan als co-sponsor op de geheel nieuwe outfit ontworpen door kledingleverancier Rogelli.

Naast deze sponsoren werden ook de andere sponsoren die WV Schijndel een warm hart toedragen bedankt zoals Toelen & partners, naamgever aan het komende NK veldrijden voor de jeugd op 23 januari te Eerde, Jozon, naamgever van de GP Jozon op 6 maart te Schijndel, BP tankstation Broer Manders, Van Doorn Infra, Letter-Z, CreativeCreation en Autoschade herstelbedrijf Ruud van Boxtel. Daarnaast ging de dank uit naar Jan van Erp tegels en sanitair die de laatste 5 jaar als hoofdsponsor fungeerde.

Eigenaar en algemeen-directeur van Output, Schijndelaar Hans van den Bergh, die al overigens jaren als co-sponsor en vrijwilliger bij de wielervereniging betrokken is, was in zijn nopjes met de nieuwe outfit. Onder het toeziend oog van een stralende penningmeester en een tevreden voorzitter zette Van den Bergh zijn handtekening onder een 3-jarig contract.

Tevens werd er op de avond vooruitgeblikt op het a.s. Toelen & partners NK veldrijden voor de jeugd te Eerde en werden de aanwezigen geïnformeerd over de uitbreidingsplannen van de accommodatie aan de Leemputbaan.

   
« terug naar nieuwsoverzicht