CV-ketel vervanging

Wij leveren geen CV-ketel, wij zorgen voor een warm en veilig thuis

Zoek niet verder naar een nieuwe CV-ketel. Dat doen wij wel voor u.
U denkt misschien 1 keer in de 20 jaar aan een nieuwe ketel. Wij zijn er de hele dag mee bezig, dus laat de juiste installatie maar aan ons over.  We vallen u niet lastig met alles wat er te koop is op dit gebied. Als we weten hoe verwarming en warm water z’n werk moet doen in uw huis, krijgt u de beste CV-ketel. Uiteraard inclusief installatie. Laat dat maar aan ons over.

CV-ketel kopen of huren 
U kunt zelf bepalen hoe u uw nieuwe CV-ketel wilt aanschaffen: kopen of huren. Lees hier de voordelen van de varianten en kies wat bij u past.  

CV-ketel installatie 

Behalve u de juiste ketel adviseren, kunnen we 'm uiteraard ook installeren. Bij van Thiel Optimaal wordt je ketel geïnstalleerd door 1 van onze 40 professionals. Geen manusje van alles, maar een goed opgeleide collega die zich blijft ontwikkelen. Dus als u uw haar ook het liefst door een kapper laat knippen, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Alternatieven voor CV-ketels
“Van het gas af in 2050”. Een actuele discussie, maar de vraag voor u is vooral hoe dan! U snapt dat wij de ontwikkelingen op de voet volgen. Dankzij onze leveranciers blijven we erg goed op de hoogte. Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen? Over verwarmen met warmtepompen bijvoorbeeld? Neem contact op met ons op.

Radiatoren of vloerverwarming? Wat werkt voor u?
Benieuwd wat het beste bij uw huis en woonwensen past, wij helderen het graag voor u op. Hier leest u meer over de mogelijkheden.

Klantenservice