Service & onderhoud

Gezonder, veiliger en zuiniger

Met ruim 60 mensen zijn wij de hele dag in touw voor uw comfort. Laat uw ketel het afweten? Op voorhand al een koude douche vermijden? Hapert uw ventilatie? Wij komen naar u toe! Lees hier hoe u deze problemen voor kunt zijn. Met of zonder een abonnement. U mag het zeggen.

Waarom is onderhoud belangrijk? 
Alle apparatuur die uw huis comfortaber maken, gaat langer mee door regelmatig onderhoud. Onze gecertificeerde monteurs checken bijvoorbeeld uw CV-ketel op wel 25 punten en stellen de ketel opnieuw af. Dat kan eenmalig of elk jaar.  Alsof dat nog niet genoeg is, is onderhoud goed voor uw gezondheid en veiligheid. 
Meer weten over onderhoud?

Doet uw CV-ketel of andere installatie het niet goed?
Bel ons op 073-5492497. Heeft u een onderhoudsabonnement, dan zijn we binnen 24 uur bij u. Geen onderhoudsabonnement? Dan doen we uiteraard daar ook onze best voor. 

All-in onderhoudsabonnement 
70% van onze klanten heeft een Optimaal-onderhoudsabonnement. Wordt u ook niet gelukkig van onverwachte kosten, lees dan zeker meer over alle voordelen van zo'n abonnement.

Meer service 
CV-ketels en ventilatie zijn onze grootste tak van sport, maar we kunnen u ook helpen met reparaties of onderhoud aan uw toilet, douche of bad. Eigenlijk kun je ons voor alles bellen wat mis gaat met water. Zoals het hoort bij een allround installatiebedrijf.

Klantenservice