Ventilatie

Gezondere lucht, gezonder leven

Gezonde lucht in huis door ventilatie
Heerlijk als het lekker warm is in uw huis, maar hoe fris is het eigenlijk bij u binnen? Dat is belangrijker dan u denkt. Continu ventileren is nodig voor gezonde lucht in huis. Bedenkt u alvast hoe het met de ventilatie in huis gesteld is, dan kunnen wij een advies geven hoe het beter kan. Wij komen graag bij u langs.

Mechanische ventilatie voor luchtverversing
Een open raam zorgt niet voor voldoende gezonde lucht in uw huis. Daarvoor is mechanische luchtafvoer nodig: lucht in ververst zich continu, omdat het systeem voortdurend lucht uit de woning wegzuigt. Zo komt er vanzelf schone lucht binnen via open ventilatieroosters.
Neem contact met ons op voor schonere lucht.

Onderhoud ventilatiesysteem
Als u al goed ventileert, gefeliciteerd! Stap is gezet. Maar houdt u het systeem ook schoon? Het is ├ęcht nodig om regelmatig grondig onderhoud te doen. Er komt veel vuil en stof in het rooster en ook de motor moet nagekeken worden. Wij doen dit graag voor u zodat u blijvend van gezonde lucht in uw huis kunt profiteren.
Onderhoud kan eenmalig of met een onderhoudsabonnement op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor onderhoud.

Airconditioning versus ventilatie
Een ventilatiesysteem zorgt voor verse en gezonde lucht, niet voor actieve verkoeling. Wilt u baden in koelte op warme zomerdagen, dan heeft u airconditioning.
Meer weten over aanschaf en onderhoud van airco?

Klachten bij te weinig ventilatie 

Herkent u deze klachten? Dan is ventilatie de oplossing:

  • Hoofdpijn
  • Droge ogen
  • Slechter slapen
  • Vieze geurtjes 
  • Vocht of schimmelplekken

 

Klantenservice