At work

Betere samenwerking = meer resultaat

Toe aan een partij die samenwerking als uitgangspunt neemt?
Wij hebben alle facetten van werktuigbouwkundige installatietechniek onder de knie, daar mag u vanuit gaan. Voor woningbouw, utiliteitbouw en woningcorporaties. Voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Logisch ook als je al sinds 1976 bouwt aan constructieve groei en langdurige relaties. Wij zijn geen flirters. Met de wensen van uw klanten in het vizier, kunnen we samen mooie, duurzame dingen realiseren. Onze pro-actieve no-nonsense mentaliteit krijgt u er gewoon bij. Verder praten over samenwerken? Wij gaan graag met u in gesprek.

Duurzame woningbouw
Wij hebben onze sporen ruimschoots verdiend in deze tak van sport – met aannemers en directe (particuliere) opdrachtgevers. We hebben de know how en we know how na 40 jaar. We weten wat er te koop is op het gebied van duurzaamheid en dat is vooral in nieuwbouw erg actueel. Meer weten over onze ervaringen in de woningbouw, neem dan contact op.

Utiliteitsbouw met kop en staart
Plannen om een nieuw magazijn te bouwen? Of een kantoorpand te verbouwen? Idee tot en met oplevering zijn we graag actief betrokken. Dat levert winst op – in tijd en geld. Om uw pand na structureel optimaal te laten werken voor u, doen we uiteraard ook service en onderhoud. Met onze eigen mensen.

Zo faciliteren wij woningcorporaties 
In deze tak van sport zijn wij al jaren een goede partij. Met onze woningcoöperaties zijn we gegroeid naar een rol die ons past als een jas. Advies, installatie, service en onderhoud leidt tot inzicht, zekerheid  en continue verbetering. Zo helpen we woningcoöperaties om hun werk beter te kunnen doen. Lees meer over onze samenwerking met woningcorporaties.

Samenwerken met Van Thiel Optimaal
Van Thiel Optimaal staat voor langdurige relaties. Wij willen niet samenwerken met alle partijen, maar met de beste. Met hen die hun klanten net zo graag goed willen bedienen als wij. Klantdenkers dus, die van ‘afspraak is afspraak’ houden. Proef op de som? Kom ‘ns langs! Bel voor een afspraak 073-5492497.

Klantenservice