Utiliteit

Utiliteitsbouw

Plannen voor nieuwbouw of verbouw  van uw bedrijfspand?
Profiteer van onze grondige aanpak voor het bouwen of verbouwen van uw kantoor of magazijn. Grondig betekent in ieder geval dat we zo vroeg mogelijk aan tafel gaan. Met u en de gebruikers van uw pand om werkwensen te inventariseren en te verwerken in het bouwconcept. Met alle partijen die een stuk van uw pand moeten opleveren. Alleen dan ontstaat een goede flow op basis van samenwerking, heldere communicatie, strakke afspraken, begrip en vertrouwen, wederzijds begrip en vertrouwen. We hoeven u vast niet te vertellen hoe prettig dat is!

Aannemer of projectbureau? Dan werken we graag met u, niet voor u.  
Uiteraard kunnen we instappen op een moment dat alle keuzes al zijn gemaakt. Wel een gemiste kans voor u! Wij zijn juist sterk in de fase voordat er tekeningen worden gemaakt. In wat een pand moet doen voor haar gebruikers. Met alle betrokken partijen in een vroeg stadium afstemming zoeken zorgt voor een soepel proces, een prettige samenwerking en een tevreden opdrachtgever. En daar wordt niemand ongelukkiger van. Samen sparren over slim bouwen? Neem contact met ons op.

Service en onderhoud
Eenmaal geproost op een prachtig resultaat op het openingsfeestje van uw pand, denken wij alweer aan duurzaam onderhoud. Voordeel voor u is absoluut dat de makers uw pand ook onderhouden en eventuele problemen oplossen. Zij kennen uw pand, zijn op de hoogte van de installaties en kunnen dus heel snel schakelen.

Klantenservice