Woningbouw

Woningbouw

Een bestek invullen met de juiste onderdelen, kunnen we. Maar hoe prettig is het als je vanuit alle perspectieven de wensen van gebruikers kunt doorvertalen naar een fraai en duurzaam eindresultaat. We leveren een goed woningbouwproject af, maar zorgen het liefst daarna ook voor de gebruikers. Onze toegevoegde waarde zit dus ook in de complete ontzorging in service en onderhoud. We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Aannemer of projectbureau? Dit is Van Thiel Optimaal! 
Leveren vanuit een bestek? Prima! Maar om efficiënt en effectief te bouwen, zitten we graag aan tafel voordat er 1 tekening ligt. Met een integrale aanpak (bijvoorbeeld met BIM) tackel je veel problemen – en extra kosten. Zo profiteer je optimaal van onze kennis en onze kijk op slim bouwen. Onze no-nonsense mentaliteit krijgt u er gewoon bij.  

BIM? Ja graag! 
BIM lijkt soms een doel op zich, maar wij zijn ervan overtuigd dat BIM hét middel is om een integrale aanpak in goede banen te leiden. En het bouwproces slimmer, energiezuiniger en sneller te maken. Fantastisch hoe bijvoorbeeld 3D-tekeningen iedereen veel problemen bespaart.  Wij zijn fan, maar dat had u vast al door. 

Duurzaam bouwen
Van Thiel Optimaal richt zich op de toekomst, zeker ook qua maatschappelijke ontwikkelingen. Wij spelen in op de sterk groeiende vraag naar energieneutrale panden. Er zijn diverse maatregelen beschikbaar om een pand energiezuiniger of -neutraal te maken. Warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en lucht- of bodemenergie zijn hiervan enkele voorbeelden. Energiekosten kunnen aanzienlijk dalen!

Klantenservice