CV-ketel installateur Rosmalen

Op zoek naar de juiste CV-ketel installateur? Overweeg dan zeker Van Thiel Optimaal. Wij installeren zo’n 800 CV-ketels per jaar, dus dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u uw nieuwe CV-ketel niet bij ons hebt gekocht, kunnen wij naar Rosmalen komen om uw CV-ketel te installeren. Vakkundig en met zorg.

Meer dan een CV-installateur
Wij streven ook hier naar Optimaal: door deze belofte letterlijk aan onze naam te koppelen, blijven we elke dag scherp om die extra stap te zetten. Als wij de deur uitgaan bij onze klant na een plaatsing van een CV-ketel, een onderhoud of een storing, willen wij ‘m horen denken: “Zo, dat voelt goed”. Het zit in kleine dingen: we nemen altijd alle spullen mee die overblijven nadat we uw nieuwe CV- ketel hebben geplaatst, onze CV-monteurs komen ook écht binnen 1 dag naar Rosmalen als u alleen koud water uit de kraan krijgt.

Geen manusjes van alles
Bij Van Thiel Optimaal hebben we kwaliteit en betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel. We werken met goed opgeleide collega’s die zich blijven continu ontwikkelen om up to date te blijven in hun vak. Aan uw auto laat u ook niet iedereen sleutelen, toch? Onze service-monteurs zorgen er elke dag voor dat wij als Erkend Gasinstallateur kwaliteit kunnen leveren. In hun team bespreken zij de problemen die ze tegenkomen, zodat ze van elkaar kunnen leren. Wij rusten ze uit met de juiste apparatuur en meetgereedschap om uw CV-ketel volgens de norm af te stellen. Heel belangrijk vanwege de elektronica in een CV-ketel toestel. Het uitlezen van een toestel op de juiste manier, is van cruciaal belang. Je kunt het vergelijken met een exclusieve auto: daar laat je ook niet iedereen aan sleutelen.

Jarenlange ervaring in CV-installaties
Bij Van Thiel Optimaal werken 40 ervaren monteurs. We hebben korte lijnen waardoor we flexibel kunnen blijven en u gegarandeerd binnen 8 uur kunnen helpen. We kennen na bijna 40 jaar het klappen van de zweep wel. We zijn groot geworden, maar ook heel bewust flexibel gebleven. Met focus op de regio.  Korte lijnen, duidelijke afspraken en professioneel - van advies tot en met nazorg. We pakken al jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om als erkend leerbedrijf met onze gecertificeerde CV-monteurs weer nieuwe jongens op te leiden en ons Optimaal-gevoel bij te brengen. Zodat wij kunnen blijven doen wat we u beloven.