CV-ketel onderhoud Den Bosch

We snappen als geen ander dat u niet elke week wel een keer aan uw CV-ketel denkt. Vaak wordt u er pas mee geconfronteerd als er een storing is. Met een jaarlijks degelijk onderhoud verkleint u de kans op een koude douche en een huis dat niet meer warm wordt. Dan hoeft u ook écht niet meer aan uw CV-ketel te denken. Wij komen dan namelijk elk jaar bij u langs in Den Bosch. Uw CV-ketel gaat wel 25% langer mee - en werkt ook beter. Behalve dat hogere rendement, is uw CV-ketel veiliger, heeft u minder kans op storing en zet u een streep door hoge reparatiekosten.
Weet u al genoeg? Regel dan direct een onderhoudscontract bij Van Thiel Optimaal.

Uw CV-ketel moet goed afgesteld zijn
Uw CV-ketel goed afstellen is cruciaal en wel om twee redenen. De ketel brandt niet goed als de verhouding tussen gas en lucht niet goed is. Dit is schadelijk voor de CV-ketel en kost onnodig veel energie. Zo erg dat een HR- ketel van twee jaar presteert als een gasketel uit de vorige eeuw. Dat wilt u vast niet. Naast een slecht rendement is een beroerde afstelling ook gevaarlijk omdat uw CV-ketel dan ook onnodig koolmonoxide produceert. Dat lijkt ons niet iets wat u wilt.

Wat we nog meer doen bij een CV-ketel onderhoud
Als u het precies wilt weten, leggen we graag uit wat we allemaal doen bij een onderhoudsbeurt aan uw CV-ketel. We willen u vooral meegeven dat we in een onderhoudsbeurt echt meer moeten doen dan het schoonmaken van de CV-ketel. We checken uw ketel op maar liefst 25 punten. Stuk voor stuk handelingen die een langer leven van uw ketel garanderen en uw huis veilig en comfortabel verwarmen.  

De voordelen van een Optimaal-onderhoudscontact voor uw CV-ketel

  • U kunt 24/7 terugvallen op ons met uw onderhoudscontract
  • Optimaal betekent in dat geval dat uw storing binnen 8 uur is uw storing opgelost. Ook na kantoortijden;
  • Kostenbesparing;
  • Maximaal rendement;
  • Dankzij het (jaarlijkse?) preventief onderhoud voorkomt u mogelijke problemen;
  • Veiligheid en warmte blijven voor u de gewoonste zaak van de wereld.
Geen onderhoudscontract, maar wel een storing?
Geen nood. Goed  om te weten is dat we bij een storing van uw CV-ketel gegarandeerd binnen 1 werkdag bij u voor de deur in Den Bosch staan om het op te lossen. Mét een onderhoudscontract betaalt u bij een storing géén arbeidsloon noch voorrijkosten. Bel onze 24 uur service-dienst: 073-54 92497