CV-ketel vervangen Heeswijk-Dinther

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Of uw boiler of geiser? Wij adviseren u graag wat het beste bij u past bij uw situatie.

Welke CV-ketel past bij u?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u iets meer wit weten over CV-ketels. Wat is nu precies een HR-ketel? Wat zijn de voordelen van een combi-ketel? U staat immers op het punt zijn een product aan te schaffen dat uw huis de komende jaren comfort moet brengen. Wij komen graag naar Heeswijk-Dinther om te horen wat uw behoeften zijn. Ook als u nog twijfelt of u toe bent aan een CV-ketel vervanging. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Uw CV-ketel vervangen doen we met liefde
Het is misschien een inkopper, maar in de meeste gevallen is preventief uw CV-ketel vervangen beter dan problemen afwachten. Het zijn geen onoverkomelijke problemen, maar stelt u zich eens voor hoe u zich voelt als u met uw haar in de shampoo plotseling alleen nog maar koud water krijgt.

Wij hebben diverse merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met een CV-ketel van Van Thiel Optimaal® koopt u geen ketel, maar streept u voorgoed een zorg weg – die voor een veilig, warm en comfortabel huis.

Nadat we weten met welke CV-ketel u het beste uit bent, komt onze vakkundige CV-monteur bij u langs in Heeswijk-Dinther. Wanneer uw nieuwe CV-ketel eenmaal staat en werkt, kunnen we ook afspraken maken over het onderhoud. Dan bent u verzekerd van een ketel die jaar in – jaar uit optimaal blijft werken. Met een storing staan we dan ook gegarandeerd binnen 8 uur bij u voor de deur in Heeswijk-Dinther om het op te lossen. Dat u nóg een dag wakker wordt in een koud huis of uw warme douche moet missen, is voor ons geen optie.

Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel vervangen
Wilt u meer weten over de vervanging van uw CV-ketel, neem dan contact met ons op.