CV-ketel vervangen Berlicum

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Of uw boiler of geiser? Wij adviseren u graag wat het beste bij u past bij uw situatie.

Welke CV-ketel past bij u?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u iets meer wit weten over CV-ketels. Wat is nu precies een HR-ketel? Wat zijn de voordelen van een combi-ketel? U staat immers op het punt zijn een product aan te schaffen dat uw huis de komende jaren comfort moet brengen. Wij komen graag naar Berlicum om te horen wat uw behoeften zijn. Ook als u nog twijfelt of u toe bent aan een CV-ketel vervanging. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Uw CV-ketel vervangen doen we met liefde
Het is misschien een inkopper, maar in de meeste gevallen is preventief uw CV-ketel vervangen beter dan problemen afwachten. Het zijn geen onoverkomelijke problemen, maar stelt u zich eens voor hoe u zich voelt als u met uw haar in de shampoo plotseling alleen nog maar koud water krijgt.

Wij hebben diverse merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met een CV-ketel van Van Thiel Optimaal® koopt u geen ketel, maar streept u voorgoed een zorg weg – die voor een veilig, warm en comfortabel huis.

Nadat we weten met welke CV-ketel u het beste uit bent, komt onze vakkundige CV-monteur bij u langs in Berlicum. Wanneer uw nieuwe CV-ketel eenmaal staat en werkt, kunnen we ook afspraken maken over het onderhoud. Dan bent u verzekerd van een ketel die jaar in – jaar uit optimaal blijft werken. Met een storing staan we dan ook gegarandeerd binnen 8 uur bij u voor de deur in Berlicum om het op te lossen. Dat u nóg een dag wakker wordt in een koud huis of uw warme douche moet missen, is voor ons geen optie.

Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel vervangen
Wilt u meer weten over de vervanging van uw CV-ketel, neem dan contact met ons op.