CV-ketel Eindhoven

Overweegt u een nieuwe CV-ketel omdat die van u inmiddels op leeftijd is? Twijfelt u nog of dit dan dé juiste tijd is om u voor te bereiden op de winter met een nieuw exemplaar? Dan zou u echt eens met Van Thiel Optimaal moeten praten.

Optimaal en totaal: van advies tot en met onderhoud van uw CV-ketel
Niks moet natuurlijk, maar we helpen u graag verder met uw beslissing of u toe bent aan een nieuwe CV-ketel. Dus wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Hoeveel rendement uw oude CV-ketel nog heeft? Of wilt u al van ons horen wat nu precies een HR-ketel is of wat de voordelen van een combi-ketel zijn? Wij komen graag naar Eindhoven om te horen wat uw behoeften zijn en geven u advies – eerlijk en professioneel. Als we denken dat uw CV-ketel nog kan blijven staan bij u op zolder in Eindhoven, dan laten we dat vooral zo.

Wij leveren geen CV-ketel, wij zorgen voor een warm en veilig thuis
Weet dat wij geen CV-ketels leverancier zijn – daar zit het vakwerk en de kracht van Van Thiel Optimaal ook niet in. Begrijp ons niet verkeerd, uiteraard leveren wij graag een nieuwe CV-ketel, maar niet als een product wat we snel even aansluiten. Nee, wij willen dat u ongestoord kunt genieten. Uw service-monteur is erop gebrand om u - net als zijn 55 collega’s – een lekker warm en veilig huis te bezorgen. Met een fijne douche en een aantrekkelijkere gasrekening. Wilt u lezen hoe wij continu gaan voor kwaliteit, klik dan hier.

CV-ketel onderhoud
En dan hebben we het nog niet gehad over CV-ketel onderhoud. Wist u dat jaarlijks onderhoud het leven van uw CV-ketel met gemiddeld 25% verlengt! Behalve dat hogere rendement, heeft uw CV-ketel minder kans op storing en blijft u hoge reparatiekosten voor. Allemaal belangrijke argumenten, maar veiligheid staat voor ons boven alles. Wij vinden het daarom oprecht belangrijk dat u kiest voor voorkomen in plaats van genezen. Leest u maar eens hoe u problemen kunt voorkomen met preventief onderhoud.