Optimaal

Allround installatiebedrijf voor uw comfort, veiligheid en gemak

Van Thiel Optimaal is een compleet installatiebedrijf dat staat voor persoonlijke en langdurige relaties met klanten. Voor service die wij graag zelf ook zouden krijgen als wij u nodig hadden. Daarom scoren wij op onze reactietijd ook 100%, omdat dat niet meer dan logisch is voor ons. 
Wij zijn elke dag actief met verwarming, loodgieterswerk, mechanische ventilatie, sanitaire installaties en airconditioning. Van advies tot en met onderhoud en service. Voor zowel u thuis, als voor de zakelijke markt. Om dit keer op keer te realiseren, werken we volgens het kwaliteitssysteem met waarborgcriteria van Gastec, de landelijke organisatie voor normen en gaskeuringen.

No-nonsense en trouw
Van Thiel Optimaal is in de jaren blijven groeien, maar onze no-nonsens mentaliteit blijft. We zijn een platte organisatie en iedereen in huis weet wat er speelt. En houdt focus op de klant.  Dat houdt ons betrokken en scherp. 
Dat we geen ‘snelle types’ zijn die overal aan willen proeven en snel geld willen verdienen, kan niet anders als je al sinds 1976 bouwt aan constructieve groei en langdurige relaties. Wij willen onze klanten niet één keer helpen, maar we staan voor een duurzame relatie. 
In samenwerking met andere bedrijven staat ook die loyaliteit bovenaan ons lijstje. Daar zoeken we partijen op die op dezelfde manier willen werken als wij en de wensen van de klant als uitgangspunt nemen. Partijen die hun klanten net zo graag optimaal willen bedienen als wij. Klantdenkers dus, die van ‘afspraak is afspraak’ houden.

Geschiedenis
Op 30 maart 1979 richtte onze vader Jos van Thiel het bedrijf installatiebedrijf Jos van Thiel BV op. Hij was daarmee de grondlegger van een van de eerste centrale verwarmings-installatiebedrijven in Schijndel. In 40 jaar is Van Thiel Optimaal uitgegroeid tot een professioneel en dynamisch bedrijf met 55 medewerkers. Een Brabantse speler van formaat met een platte organisatie wat onze no-nonsens mentaliteit onderstreept. Geïnteresseerd in de stappen die we sinds 1979 hebben gemaakt, lees dan meer over onze geschiedenis.

Duurzaam ondernemen
Van Thiel Optimaal is een pro-actieve speler op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid is hot! En gaat ook verder dan energiebesparing. Door de ontwikkelingen rondom het gebruik van gas, of beter gezegd over een toekomst zonder gas, is onze branche volop in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen niet alleen, wij denken mee met onze leveranciers over hoe die toekomst er over 25 jaar en verder uitziet en wat we daarom nú al kunnen en moeten doen. Op ons kantoor in Schijndel hebben we een speciale ruimte ingericht met elektrische installaties en hybride oplossingen, waarmee we u kunnen voorbereiden op een leven zonder gas. We trainen onze medewerkers hier en we kunnen u hier ook een rondleiding geven.

Bedrijfsfilm
Bekijk de bedrijfsfilm van Van Thiel Optimaal om een beeld te krijgen van onze diensten, werkwijze en mensen.

Optimaal

Klantenservice